Drie tentoonstellingen van Jan Haen in de zomer van 2017

AKKV-lid Jan Haen zal deze zomer op drie locaties zijn werk tonen.

In de Klooster Wittem – Bibliotheek is een tentoonstelling te zien van portretten van Redemptoristen heiligen en zaligverklaarden. De exposities is de hele zomer te bezichtigen. Op zondagmiddagen en op afspraak.

 In de H.Naam van Jezus kerk in Broekhuizenvorst, Limburg – de tentoonstelling ‘Queeste naar ‘n hemel’ met de ‘verhaaldozen’ van Jan Haen, en de poëtische verbeelding van Jan Hendriks, tussen 5 en 13 augustus 2017 tussen 11.00 en 16.00.

In de RK Heilige Nicolaaskerk van Muiden, – een tentoonstelling ‘Het Verhaal Gaat Dat...” zomers, toegankelijk op zaterdagen tussen 12.00 en 16.00. en op afspraak met Jan Haen jan.haen@kpnmail.nl, tel. 0294 430332.

 

 

 

Algemene ledenvergadering

De Algemene ledenveradering vond plaats op 25 maart. ‘s Ochtends zijn een aantal leden nog naar het Noord Brabants Museum gegaan. Een tentoonstelling met werk van Hockney, Tinguely, Picasso, maar ook van Warhol, Niki de Saint Phalle, Roy Lichtenstein en vele, vele anderen. Inspirerend! Voorafgaand aan de vergadering, konden we in Carola Mokvelds atelier aan de slag met encaustiek (bijenwas, hars en pigmenten). Er werd hard gewerkt! Aansluitend was de ALV van het AKKV. Er werd serieus vergaderd en nieuwe plannen gemaakt voor de toekomst. In de notulen hebben de leden over de nieuwe plannen kunnen lezen. Eén van de plannen is inmiddels gerealiseerd. De vernieuwde website is gelanceerd.